Afibanat in colaborare cu firma Lely va pune la dispozitie cea mai noua tehnologie in domeniul robotilor de muls. In urma cu peste doua zeci de ani a fost prezentat primii roboti de muls din domeniu: Lely Astronaut.

Desi inca de pe atunci am imbunatatit sistemul in numeroase moduri, robotul pe care vi-l oferim astazi se bazeaza in continuare pe aceleasi idei.

Lely Astronaut A4 imbunatateste calitatea vietii, in timp ce protejeaza bunastarea animalelor dar si rentabilitatea investitiei. Veti beneficia de asemenea de un set unic de instrumente de management pentru monitorizarea calitatii laptelui si conversia ratiei hrana/lapte pentru fiecare animal in parte sau pentru intreaga cireada.

Delegând una dintre principalele operaţiuni ale fermei dvs. de lapte şi anume mulsul, unor roboti de muls Lely Astronaut A4, veţi avea timp să vă bucuraţi de un stil de viaţă mai bun. Organizându-vă ziua de lucru aşa cum vă place, veţi putea fi mai flexibili şi nu va mai trebui să respectaţi anumite ore de muls.

Timpul pe care îl economisiţi îl puteţi dedica acum monitorizării cirezii dvs. şi optimizării tuturor factorilor de decizie esenţiali care duc la transformarea fermei dvs. într-una mai profitabilă. Cele două decenii de muls robotizat au demonstrat clienţilor noştri că lăsând vaca să ia singură deciziile, se optimizează atât confortul, cât şi productivitatea. Vacile decid singure când este timpul pentru odihnă, muls sau hrănire; se asigură astfel o performanţă maximă a tuturor vacilor din cireadă. Instalarea unui sistem de muls robotizat Lely Astronaut se traduce, în general, prin creşterea cu peste 10% a productivităţii vacilor.

Această creştere vizează în special primiparele, care beneficiază de mai multe mulsuri pe zi. Datorită utilizării de tehnologie robotizată avansată în adăposturi, fermierii se bucură de mai multă flexibilitate pentru alte activităţi şi obţin o creştere cu până la 2 milioane de litri de lapte per an per angajat, toate în mod adaptat ritmului natural al vacilor.

Roboti de muls Lely Astronaut A4