Sisteme de management AFIMILK

AFIFARM este cel mai nou instrument in management-ul cirezii!

In mediul actual de afaceri, fermerii necesita instrumente eficiente de management care simplifica operatiunile zilnice din ferma de lapte si care sa le ofere informatii asupra analizelor situatilor curente si datelor indispensabile si esentiale pentru planificare pe termen lung.

AfiFarm este cel mai complet software de management din lume pentru fermele de lapte si management-ul cirezii. Rezistenta sa deriva din baza de date completa a animalelor constand din date colectate automat in timp real de catre celelalte modulele AFI cum ar fi AfiMilk, AfiAct, AfiWeigh ,AfiSort si alte surse de date si evenimente ale animalelor.

AfiFarm poate fi personalizat de catre utilizatori. Permite crearea unor scurtaturi (shortcut) pentru construirea automata a procedurilor de operare a programului, pentru crearea raporturilor personalizate, pentru afisarea datelor in liste sau in format grafic,dupa preferintele utilizatorul si setarea automata a operatiunlor cum ar fi imprimarea rapoartelor, selectarea sarcinilor pe ziua respectiva, etc…In acest fel, AfiFarm poate fi creat pentru a sprijini in particular un utilizator din ferma, fara a fi nevoie ca ca tot personalul sa se familiarizez cu intregul program.

AfiFarm este utilizat in multe tari din lume. Programul a fost tradus in peste 15 limbi, inclusiv Chineza, Rusa, Franceza, Germana, Spaniola, Italiana… Este compatibil cu principalele programe despre cirezi, alte programe de management si fisiere ale testelor de lapte din multe tari.

Principalele Caracteristici ale AFiFarm
AfiFarm trateaza diversele aspecte ale cresterii vacilor din ferma de lapte. Genereaza rapoarte si liste de lucru pentru a prezenta o imagine exacta a animalelor din ferma de lapte ,in orice moment.
Atunci cand este integrat in sistemul AfiMilk, AfiFarm este prevazut cu instrumente necesare pentru rutinele zilnice si preluarea decizilor in ferma de lapte, concomitent analizeaza periodic performantele cireziilor si a fermei.

Rutine zilnice

Fertilitate
· Liste de reproductive
· Urmarirea si atentionarea asupra evenimentelor din cireada
· Atentionarea unor posibile avorturi
· Diagrama fatarilor
· Selectie automata a vacilor pentru proceduri cum ar fi: OvSync si verificari de Sarcina
· Diagrama intarcarilor

Sanatate
· Lista vacilor suspecte de boli ale ugerului, schiopatat sau probleme post-fatare
· Lista pentru suspectele de Ketosis
· Lista veterinarului

Sala de muls si echipamente
· Atentioneaza neregularitatiile mulsului

Urmarirea productiei de Lapte
· Productia totala de lapte pe sesiuni si zile
· Media si abaterile de la normal ale grupului
· Livrarea zilnica a laptelui

Analiza Perfomantei