Cu o experienţă de 20 de ani în domeniul zootehniei, societatea AfiBanat s-a impus pe piaţa de profil din România, fiind unicul producător de instalaţii de muls din ţară. Instalaţiile şi echipamentele noastre dotează ferme de pe tot teritoriul României. Cu ajutorul unei echipe calificate şi cu experienţă, având utilaje noi şi de ultima generaţie, suntem pregătiţi să oferim clienţilor noştrii o gamă largă de echipamente necesare dotării unei ferme moderne.

Pe scurt se poate spune că AfiBanat ştie totul despre muls.

Instalaţiile de muls mici, de tip Brăduleţ, până la cele mari, de tip Paralel, precum şi echipamentele pentru grajd şi-au dovedit fiabilitatea şi sunt exploatate cu succes în fermele în care au fost instalate.

Odată cu începerea colaborării cu compania israeliană AfiMilk, firma afibanat aduce pe piaţa din România cel mai complex şi performant sistem de management pentru ferme, AfiFarm.

Succesul şi profitabilitatea unei ferme de vaci de lapte sunt sinonime cu managementul inteligent al fermei. În acest domeniu, specialiştii AfiMilk sunt primii şi cei mai buni din lume. În România, sistemele de gestiune computerizată ale fermei dezvoltate de AfiMilk sunt distribuite în exclusivitate de AfiBanat.

Dorind să vină în sprijinul fermierilor ce se confruntă cu lipsa forţei de muncă, AfiBanat a început colaborarea cu compania Lely, specializată în producţia de echipamente de muls şi de grajd robotizate. Gama produselor Lely cuprinde sistemul de muls robotizat, sistemul automatizat de furajare, sisteme de împingere automată a furajelor, distribuitorul di robotul de curăţare a adăposturilor.

Prin implementarea sistemelor de management, a sistemelor de robotizare şi a dotărilor de care dispune, AfiBanat îşi propune o creştere a nivelului de performanţă pentru fermele din România şi de eficientizare a acestora.

Pe lângă colaborarea cu AfiMilk şi Lely, firma AfiBanat a dezvoltat relaţii de colaborare şi cu diverşi furnizori cum ar fi: Spaggiari, Agritubel, Packo, NGS Agri, CTA Milk. Pe scurt se poate spune că AfiBanat ştie totul despre muls.

Afibanat are ca şi dealeri în ţară:

MILK INVESTMENT, persoană de contact Barabasi Antal Szabolcs, ţel: 0744660612, Târgu Mureş, jud. Mureş

Dealerii noştrii din ţară asigura service-ul pentru instalaţiile şi echipamentele Afibanat.

PREZENTAREA CELEI MAI NOI ŞI MODERNE INSTALAŢII DE MULS DIN ROMÂNIA şi interviu cu inginerul de producţie.